Çorlu ilçesinde, kızını İngiliz anahtarıyla darbettiği ileri sürülen baba gözaltına alındı.
Reşadiye Mahallesi’nde yaşayan 14 yaşındaki A.S, babası D.S’nin kendisini İngiliz anahtarıyla dövdüğünü belirterek, annesi F.K’den yardım istedi.
Eve gelen anne, kızını alarak polis merkezine götürdü. Burada çocuk büro amirliğinde ifadesi alınan A.S, babasından davacı ve şikayetçi oldu.
Baba D.S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
A.S’nin anne ve babasının yaklaşık 4 yıl önce boşandıkları öğrenildi. Ayrıca A.S’nin babasıyla yaşadığı belirtildi.
Bir süredir zihninizin derinliklerinde yeşeren bir fikir bugün yüzeye çıkacak ve ortaya çıktığında yüzde 100 geride kalmalısınız. Enerjinizi anlamsız olaylara ve sosyal aktivitelere harcamayın. Ciddileşmenin zamanı geldi.
Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.