Tartıştığı eşi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın bacağından yaralandı.
Bursa’da, eşi S.A. ile tartışan B.A. (20), 1 yaşındaki çocuğunu da yanına alarak Gaziakdemir Mahallesi 6. Ferah Sokak’taki babasının evine geldi.
Buraya av tüfeğiyle gelen S.A, tartıştığı eşi B.A’yı av tüfeğiyle bacağından vurdu. Daha sonra çocuğunu da yanına alan S.A, 39 OS 989 plakalı otomobiliyle kaçtı.
Durumun bildirmesiyle olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, B.A’yı yapılan ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan S.A’yı bulmak için çalışma başlattı.
Bir süredir zihninizin derinliklerinde yeşeren bir fikir bugün yüzeye çıkacak ve ortaya çıktığında yüzde 100 geride kalmalısınız. Enerjinizi anlamsız olaylara ve sosyal aktivitelere harcamayın. Ciddileşmenin zamanı geldi.
Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.