AK Partili il genel meclis üyesi Nedret Akbulut, Kırcasalih belde belediyesinin, vatandaşa hak ettiği hizmeti veremediğini söyledi.
Nedret Akbulut, yerel seçim çalışmaları döneminde, Kırcasalih’te yaptıkları seçim çalışmaları döneminde, AK Parti adayına oy vermeleri halinde, örnek ve modern bir belde kuracaklarını vadettiklerini hatırlatarak, CHP’li belediyenin kendilerini haklı çıkardığını söyledi.
Akbulut sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında;
“Kırcasalih beldesi de diğer CHP’li belediyeler gibi içler acısı. Su üstünde oturdukları halde sulardan şikayetçiler, akıyor, akmıyor. Ana cadde yolu aşırı bozuk. Beldeye sapasımız gelmiyor. Seçimlerde birlikteydik aday arkadaşımızla. ‘Ey Kırcasalih’liler’ deyip bas bas bağırıp söyledik, ‘Bunlara oy vermeyin yapamazlar, size hizmet edemezler, sizi memnun edemezler’ dedik. Bize yetki verin bu beldeyi yeniden inşa edelim, örnek ve modern bir yerleşim haline getirelim örnek bir yer olsun dedik. Harika bir çalışma gerçekleştirecektik olmadı. Saygı duyuyor ve sağlık olsun diyoruz. Milli irade böyle uygun gördü.” ifadelerine yer verdi.
Bir süredir zihninizin derinliklerinde yeşeren bir fikir bugün yüzeye çıkacak ve ortaya çıktığında yüzde 100 geride kalmalısınız. Enerjinizi anlamsız olaylara ve sosyal aktivitelere harcamayın. Ciddileşmenin zamanı geldi.
Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.