AK Parti Enez ilçe başkanlığına Ali Mercanoğlu atandı.
7.olağan kongre öncesinde, Nedim Uzun tarafından yürütülen Enez ilçe başkanlığı görevine, önceki dönemlerde ilçe başkanlığı görevini yürütmüş olan Ali Mercanoğlu atandı.
Bugün Edirne milletvekili ve KEFEK başkanı Fatma Aksal ve İstanbul Milletvekili ve Edirne koordinatörü Tülay Kaynarca’nın ziyaretinin ardından, Ali Mercanoğlu’nun ilçe başkanlığı görevine atanması dikkat çekti.
Bir süredir zihninizin derinliklerinde yeşeren bir fikir bugün yüzeye çıkacak ve ortaya çıktığında yüzde 100 geride kalmalısınız. Enerjinizi anlamsız olaylara ve sosyal aktivitelere harcamayın. Ciddileşmenin zamanı geldi.
Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.