KOCAELİ (AA) – Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eşini boğarak öldüren koca gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi'ndeki evlerinde Ö.G. (39) ile kocası Z.G. (40) arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Z.G, eşini boğdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Ö.G'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kadının cenazesi, Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekiplerince gözaltına alınan ve kavga sırasında eşi tarafından bıçakla yaralandığını ileri süren Z.G, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından emniyete götürüldü.
Cinayet zanlısı Z.G'nin bir camide müezzin, eşinin ise din görevlisi olduğu, 2 çocuk sahibi çiftin arasında daha önce de kavgalar yaşandığı öğrenildi.
Bir süredir zihninizin derinliklerinde yeşeren bir fikir bugün yüzeye çıkacak ve ortaya çıktığında yüzde 100 geride kalmalısınız. Enerjinizi anlamsız olaylara ve sosyal aktivitelere harcamayın. Ciddileşmenin zamanı geldi.
Sevgili Kova burçları, bugün sevdiklerinizin desteğini derinden görecek ve geleceğe dair adımlarınızda onların varlığını yakından hissedeceksiniz. Kendinizi güçlü hissettiğiniz konularda anlaşmalık yaşamanız durumunda bile kararlı bir şekilde kendinizi savunmaya devam edin. Sonucunda kendi doğrularınızın aslında herkesin kabul ettiği bir gerçeğe dönüşeceğini fark edeceksiniz.